Mama Moss i Kvarterets Hus: Nørresundbys hyggeligste Selskabslokale

 

Hos Mama Moss kan du afholde alle slags fester og arrangementer. Vi dækker fint op og sørger for alt, så du trygt kan slappe af og nyde dagen med god mad og høj service. Vi sætter en stor ære i at pynte og dække op til alle slags fester ud fra dit ønske og behov.

 

Vore skønne lokaler kan rumme mindre og store selskaber op til 70 personer. Og grundet vores store grønne område udenfor, har vi også mulighed for at slå eksempelvis hoppeborge og rodeo tyr op, hvis lejligheden byder sig.


Så uanset om det drejer sig om bryllup, rund fødselsdag, konference eller mindehøjtidelighed, så står vi klar til at tage godt imod dig og dine gæster.

 

Du kan se nogle af vores selskabsmenuer på hjemmesiden, men vi sætter os hellere end gerne ned sammen med dig, og planlægger netop den menu du ønsker.

 

 

Se vores selskabsmenuer her

 

 

Regler og vilkår ved leje af vores selskabslokaler

 

Lejer er økonomisk ansvarlig for eventuelle skader på de lejede festlokaler, faciliteter og inventar, forvoldt ved lejers brug eller af dennes gæster. Udbedring af eventuelle skader må kun foretages på foranledning af udlejer og efter dennes anvisning.

Afregningen for eventuelle skader på vores selskabslokaler vil ske via depositum, og dækker dette ikke, vil der blive opkrævet yderligt. Lejer er ansvarlig for eventuelle myndighedstilladelser, der knytter sig til lejers arrangement.

 

Ydermere har vi også følgende regler:

 

  • Ris, kanel, peber, glimmer og andet "nips" må ikke kastes indendørs i selskabslokalet.
  • Rygning er ikke tilladt indendørs i vores selskabslokale.
  • Iht. brandmyndigheden må der ikke overnattes i forsamlingshuset.
  • Lejetager er brandansvarlig under hele arrangementet i selskabslokalet.

 

Du kan ringe og booke/forhøre dig mere om vores selskabslokale på: 60 84 83 03 eller send en mail til os på: mamamosscafe@gmail.com

 

Har vores selskabslokaler vækket din interesse?

 

Hvis vores selskabslokaler lyder som et perfekt match til dit arrangement, så tøv ikke med at lave en booking. Du booker via knappen herunder.

 

 

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

 

Bliv kontaktet

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular. Udfyld formularen og vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud.