Mad Ud af Huset


Der blev ikke fundet nogen produkter ud fra dine kriterier 

Skal du have mad ud af huset i Aalborg og omegn?

 

Skal du holde fest, og mangler du lækker mad til gæsterne? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Mama Moss har vi mange års erfaring i at levere mad ud af huset til søndagsbrunch og , runde fødselsdage og bryllupper og andre sammenkomster.

Vi elsker god mad af friske råvarer og med masser af smag, og vi sætter barren højt, når vi leverer mad ud af huset både til hverdag og til fest. Uanset om I vælger at holde jeres næste fest i vores egne selskabslokaler, eller ønsker at få maden leveret, så garanterer vi fantastisk mad og god service.

Kontakt os og hør mere

 

 

Slip for besværet, og bestil mad ud af huset

 

Bestil mad ud af huset, slip for besværet, og nyd tiden sammen med dine gæster i stedet for at stå i køkkenet. Vi leverer i Aalborg og omegn. Vær med til at skabe en lækker sammensætning af fantastiske retter til dit næste arrangement. Vi sætter en menu, der passer til dine ønsker og dit budget, og leverer mad, som er klar til servering.

Vi ved, at maden er en vigtig del af enhver begivenhed. Derfor sætter vi en stor ære i at levere en smagsoplevelse i høj kvalitet, når I bestiller mad ud af huset, så der er lagt i ovnen til nogle hyggelige timer omkring bordet.

 

 

Mad ud af huset som vor mor lavede den

 

Er du vild med mormormad, så er Mama Moss’ mad ud af huset lige noget for dig. Vi har en ny klassisk ret på menuen hver dag, og den vil altid blive tilberedt af gode råvarer. Som en ekstra bonus er enhver portion mad også tilsat en godt portion kærlighed.

 

 

Kontakt os og hør mere om vores muligheder for mad ud af huset

 

Hvis du har spørgsmål, har brugt for yderligere information eller bare gerne vil bestille mad ud af huset, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe direkte til Mathias på 6084 8303 eller skrive en mail til os på mamamosscafe@gmail.com. Du kan også bruge vores kontaktformular her på siden - så kontakter vi dig hurtigst muligt.