Mama Moss i Kvarterets Hus: Nørresundbys hyggeligste Cafe & Madhus

 

Hos Mama Moss er stemningen altid hyggelig og uformel, alle er velkomne og du er garanteret at blive taget godt imod og mødt med et smil.

 

Der er hjerterum og varme, som du mærker, så snart du træder indenfor, og som du smager i maden.

 

Mama Moss tiltrækker godtfolk fra nær og fjern til hyggelige stunder med god mad og drikke til hverdag - og til fest. For skal I holde et arrangement kan det også lade sig gøre, da cafeen ligger i forbindelse med Kvarteres hus, der er tænkt som et sted, hvor folk mødes.

 

Hos Mama Moss finder du skønne lokaler, der både kan rumme små og store selskaber op til 70 personer. Her kan du afholde alle slags fester og arrangementer. Der bliver sørget for opdækning og at alt fungerer, så du trygt kan slappe af og nyde dagen med god mad og høj service.

 

Med store grønne område lige udenfor, er der også mulighed for at slå eksempelvis hoppeborge og rodeotyr op.

 

Se vores selskabsmenuer her

 

 

Regler og vilkår ved leje af vores selskabslokaler

 

Lejer er økonomisk ansvarlig for eventuelle skader på de lejede festlokaler, faciliteter og inventar, forvoldt ved lejers brug eller af dennes gæster. Udbedring af eventuelle skader må kun foretages på foranledning af udlejer og efter dennes anvisning.

Afregningen for eventuelle skader på vores selskabslokaler vil ske via depositum, og dækker dette ikke, vil der blive opkrævet yderligt. Lejer er ansvarlig for eventuelle myndighedstilladelser, der knytter sig til lejers arrangement.

 

Ydermere har vi også følgende regler:

 

  • Ris, kanel, peber, glimmer og andet "nips" må ikke kastes indendørs i selskabslokalet.
  • Rygning er ikke tilladt indendørs i vores selskabslokale.
  • Iht. brandmyndigheden må der ikke overnattes i forsamlingshuset.
  • Lejetager er brandansvarlig under hele arrangementet i selskabslokalet.

 

Du kan ringe og booke/forhøre dig mere om vores selskabslokale på: 60 84 83 03 eller send en mail til os på: mamamosscafe@gmail.com

 

Har vores selskabslokaler vækket din interesse?

 

Hvis vores selskabslokaler lyder som et perfekt match til dit arrangement, så tøv ikke med at lave en booking. Du booker via knappen herunder.

 

 

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

 

Bliv kontaktet

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular. Udfyld formularen og vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud.